Uddannelser

 

Størstedelen af landets uddannelsesinstitutioner har en aftale med os

Der kopieres ofte tekster, noder og billeder i forbindelse med undervisning. En kopiaftale med Copydan Tekst & Node giver adgang til at kopiere fra alverdens udgivne tekstmaterialer. Det giver fleksibilitet, når undervisningen skal planlægges.

Med vores aftale slipper skoler og uddannelser for at indhente tilladelse fra forfattere og udgivere, hver gang de kopierer. Der kan bl.a. kopieres fra bøger, tidsskrifter, aviser, tegneserier, noder, sange, faglitteratur, brochurer, hjemmesider, blogs og andre digitale medier.

Vi tilbyder forskellige typer aftaler med forskellige rammer for kopiering. Hvor meget og hvordan man kan kopiere afhænger af, hvilken aftale man har.

Kontakt aftalekonsulent Hanne Glud Konradsen på tlf. 35 44 14 94 / hgk@copydan.dk, og hør mere om vores aftaler.

 

Få styr på kopireglerne - besøg vores hjemmeside om kopiering til undervisning

kopitilundervisning.dk kan man læse alt om vores aftaler til brug for undervisning.

Hjemmesiden henvender sig til skoler for børn og unge, ungdoms-, erhvervs- og voksenuddannelser, mellemlange videregående uddannelser samt universiteter.

Her finder man aftaleeksempler, en guide til hvad man må kopiere med aftalen samt information om den indberetning af kopiforbrug, som ligger til grund for fordeling af vederlag til rettighedshaverne.

Man kan også se vores film til de skoler, som skal indberette deres kopier.

Brug tre minutter, og se med, når tre kendte rettighedshavere, en papirsflyver og et kæmpe TAK-skilt fortæller historien om kopieringskredsløbet, og hvordan og hvorfor man skal indberette sine kopier til Copydan Tekst & Node.

Se filmen her:

 

Ophavsret og undervisning

Klik forbi EMU Danmarks læringsportal, og se fine film om ophavsret i forbindelse med produktion og deling af læringsforløb i undervisningen. De har nogle gode, generelle huskeregler.

Se filmene fra EMU Danmark her

Der er også en film, som fortæller eleverne om, hvordan de bruger internettet rigtigt i deres skolearbejde.

Se filmen til elever her

 

Få en aftale, der dækker undervisning

Kontakt vores aftalekonsulent Hanne Glud Konradsen på tlf. 35 44 14 94 / hgk@copydan.dk, og hør mere om, hvad vi tilbyder.