Tekst og Nodes skolekonsulenter

Et korps af dygtige konsulenter tager hvert år rundt og besøger de skoler, der er blevet udvalgt til at indberette deres kopier til os. Det gør det nemmere for lærerne at komme godt igang.

Vores skolekonsulenter arbejder udelukkende med overordnet information om indberetningsopgaven samt med skolebesøg. Har du spørgsmål til kopiering og indberetning generelt, beder vi dig henvende dig direkte til Tekst & Nodes afdelinger.

Du kan skrive til os på tekstognode@copydan.dk, eller ringe på tlf. 35 44 14 94, hvis du har spørgsmål til hvordan du kan kopiere med din aftale.
Har du spørgsmål vedrørende indberetningen af kopier, kan du ringe på tlf. 35 44 14 93.

Lærernes indsats har stor betydning

Hvert år bliver ca. 170 skoler udvalgt til at indberette deres kopier. I første omgang kan det være lidt abstrakt at forstå præcist, hvad indberetningen går ud på, og hvorfor det er vigtigt. Derfor får alle indberettende skoler tilbudt et besøg af en af vores konsulenter. Konsulenterne gør en stor indsats for at fortælle lærerne, hvor meget indberetningen faktisk betyder. Og hvor meget vi sætter pris på deres indsats. For det er takket være lærernes indberetning, at vi hos Tekst & Node kan sende penge videre til de forfattere, musikere, journalister, illustratorer og udgivere, som har lavet det kopierede materiale.

Nedenfor kan du se vores konsulenter.

Anders Jacobsen
Konsulent
Ansvarsområde:
Sjælland
T:
(+45) 30 28 77 03
David Nejrup
Konsulent
Ansvarsområde:
Sjælland
T:
(+45) 31 15 45 07
Jan Østergaard
Konsulent
Ansvarsområde:
Jylland & Fyn
T:
(+45) 21 28 89 80
Svend Møller
Konsulent
Ansvarsområde:
Jylland & Fyn
T:
(+45) 87 61 24 10