Private virksomheder

 

Over 900 private virksomheder benytter sig allerede af vores kopiaftaler

Kopierer man uddrag fra forskellige tekster og publikationer i forbindelse med sit arbejde, så kan Copydan Tekst & Nodes kopiaftaler gøre det hele lidt nemmere. Vi dækker også, når der kopieres digitalt.

Faglitteratur, hjemmesider, sange, blogs, artikler og brochurer. Alt sammen tekster og publikationer, som mange bruger i løbet af en arbejdsdag. Og mange bruger det også som kopier.

Vi kan tilbyde en aftale til at kopiere ophavsretligt beskyttet tekstmateriale i forbindelse med arbejdet – både når der kopieres digitalt og på papir.

 

Besøg vores hjemmeside om kopiering i virksomheder

brugafmateriale.dk kan man læse alt om vores aftaler til private virksomheder. Hjemmesiden henvender sig til både eksisterende og potentielle kunder.

Her finder man aftaleeksempler, en guide til hvad man må kopiere med aftalen samt information om den rapportering af kopiforbrug, som ligger til grund for fordeling af vederlag til rettighedshaverne.

Vi har aftaler, som passer til de fleste virksomheder, og vi tilbyder også en række branchespecifikke rammeaftaler, som er baseret på kopiundersøgelser i de pågældende brancher.

 

Hvad kan man med en kopiaftale?

- Bruge tekstindhold i PowerPoint, på præsentationsværktøjer, interaktive tavler og projektorer.
- Fotokopiere, f.eks. faglitteratur, aviser, bøger, noder og artikler.
- Printe indhold fra internettet (hjemmesider har samme ophavsret som bøger og aviser).
- Lagre og uploade downloadet, copy-pastet og skannet materiale internt på virksomhedens drev eller intranet beskyttet af password.
- Dele downloadet, copy-pastet og skannet materiale via e-mail internt i virksomheden samt eksternt til relevante samarbejdspartnere.

Vær opmærksom på, at aviser, ugeaviser og disses netaviser er undtaget digital kopiering, men kan fotokopieres og printes.

 

Få en aftale, der dækker private virksomheder

Kontakt os på tlf. 35 44 14 94 / brugafmateriale@copydan.dk, og hør mere om, hvad vi tilbyder.