Private kursusudbydere

 

Vores aftaler dækker også kursusafholdelser af forskellig art

Der kopieres tekster, noder og billeder i forbindelse med enhver form for undervisning. Derfor har størstedelen af landets uddannelsesinstitutioner en aftale med Copydan Tekst & Node. Det gælder også private kursusudbydere.

En kopiaftale giver adgang til at kopiere fra alverdens udgivne tekstmaterialer. Det giver fleksibilitet, når undervisningen og kurset skal planlægges.

Med vores aftale slipper kursusudbydere af enhver art for selv at indhente tilladelse fra forfattere og udgivere, hver gang de kopierer. Der kan bl.a. kopieres fra bøger, tidsskrifter, aviser, tegneserier, noder, sange, faglitteratur, brochurer, hjemmesider, blogs og andre digitale medier.

 

Besøg vores hjemmeside for virksomheder

brugafmateriale.dk kan man læse alt om vores aftaler til private kursusudbydere.

Her finder man et aftaleeksempel, en guide til hvad man må kopiere med aftalen samt information om rapportering af kopiforbrug, som ligger til grund for fordeling af vederlag til rettighedshaverne.

Vi har aftaler, som passer til de fleste virksomheder, men vi tilbyder også en række branchespecifikke rammeaftaler, som er baseret på kopieringsundersøgelser i de pågældende brancher – herunder private kursusudbydere.

 

Få en aftale

Kontakt os på tlf. 35 44 14 94 / brugafmateriale@copydan.dk, og hør mere om, hvad vi tilbyder.